2022 07 24 MDDO Madelein Kerseboom grroot formaat10525aaa BorderMaker

In het programma 'Met de deur Open' is zondag 26 mei van 10.00 - 12.00 uur Annet Meijering uit Callantsoog  te gast op radio en televisie bij Noordkop Centraal.

Annet is 36 jaar leerkracht geweest op de basisschool in Petten. Daarnaast is haar grote hobby en passie toneel. Op 15-jarige leeftijd werd haar gevraagd om bij toneelvereniging OEK in Schagerbrug te komen spelen. 

Daarna speelde zij bij OZOS in Schagen en later hebben Annet en haar echtgenoot Jos van Dijk hun eigen theatergroep 'Studio Noord-Holland' opgericht.Zij heeft een regie opleiding gevolgd onder leiding van Jos en heeft geregisseerd in Dirkshorn, Sint Maarten en Spot'70 in Warmenhuizen.

In 1990 ontstond hun plan om een kunstroute te organiseren. Die heeft 22 jaar plaatsgevonden langs de Groote Sloot en in de kerken van de voormalige gemeente Zijpe.Op dit moment is zij druk in de weer met de Kunstroute Zijpe aan zee.

Presentator Kitty Mertz praat met Annet Meijering over haar leven, werk en kunst en toneel.

De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Annet Meijering en de techniek is in handen van Eric Bijman.