IMG 1893aa BorderMaker

Donderdagmiddag mocht er weer even heel snel door de Jumbo Supermarkt in het Winkelhart in Nieuwe Niedorp worden gerend.

Twee personen hadden de kans, om binnen een minuut tijd, zoveel mogelijk boodschappen in hun karren te laden. Cees Dekker de eigenaar van Tabakshop Dekker uit Medemblik woont zijn hele leven al in Nieuwe Niedorp en vond het winnen van deze prijs een leuk idee voor zijn klanten. 

IMG 1868aa BorderMaker

Dus iedereen die de afgelopen tijd staatsloten in de zaak kocht, maakte via een stempelsysteem kans op deze gratis minuut winkelen in de Jumbo Supermarkt in Nieuwe Niedorp.

De heren Karman en van Gelderen mochten na elkaar de winkel in, om een klein rondje te maken. Het viel nog flink tegen, want een minuut is slechts zestig seconden en deze zijn zo voorbij. Gelukkig was men vooraf even op verkenning geweest, om de goede plaats te weten van de gewenste producten.

IMG 1899aa BorderMaker

Er kwamen twee goed gevulde winkelwagens bij de kassa. Deze boodschappen hoeven in ieder geval niet meer aangeschaft te worden voor de kerstdagen, dit resulteerde dan ook in blije gezichten bij de winnaars.

De heer Dekker van Tabakshop Dekker en de heer Wagenaar van Jumbo Supermarkt kijken samen terug op een geslaagde actie.