165 org 640x480

Trendpresentatie Kim Timmer op bijeenkomst van de Bedrijvengroep Niedorp.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN), organiseert een bijeenkomst met gastspreker Kim Timmer op dinsdag 17 april 2018. Deze avond wordt gehouden in Café de Fortuin, Heerenweg 144, Barsingerhorn. Aanvang 20.45 uur.

Er wordt gestart met een ledenvergadering. Na een officieel gedeelte is er een openbaar gedeelte dat voor iedereen toegankelijk is, trendwatcher Kim Timmer zal een trendpresentatie geven. De inloop hiervan is 20.30 uur. Aanvang 20.45 uur. Een leuke manier om eens kennis te maken met de Bedrijvengroep Niedorp.

Over Kim Timmer (1984):

Kim Timmer, beeldfetisjist. Studeerde ooit museologie en werkte in de kunsten. Zij is nu trendwatcher bij Buro Zorro en deed onderzoek naar de toekomst van beeldtaal. Beeld boeit. Beeld is altijd al gebruikt om fantasieën te vangen. Van de beeldende kunst in de romantiek tot Virtual Reality games heden ten dage.

Over Buro Zorro:

Wij zijn Jeanneke Scholtens en Kim Timmer. Wij zijn trendwatchers en marketingstrategen. Wij onderzoeken en verbeelden trends, ontwikkelen toekomstbestendige marketing- en communicatieconcepten en verbeelden identiteit in campagnes & events.

Trendpresentatie Future Of Text And Image

 Door nieuwe technologieën speelt beeld een steeds grotere rol in onze informatieoverdracht
en communicatie; in onze taal. Wat is de impact op ons leven en ons gedrag
nu beeld dominanter wordt in onze taal? Aan
de hand van trends en tegentrends neemt Kim Timmer, trendwatcher bij Buro Zorro je mee naar de toekomsten van communicatie.

Voor wie geschikt?

Werkzaam in de marketing of communicatie? Of als bedrijf of persoon op zoek naar meer inzicht voor je branding en communicatie? Dan is deze inspirerende trendlezing een aanrader! Voer voor nadere discussie. Aanmelden: U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 10 april 2018 aanmelden, bij het secretariaat van de BGN. Dit kan via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0226-423149. Vermeld daarbij de naam en vestigingsplaats van uw bedrijf of organisatie en het aantal personen waarmee u komt.

Over de Bedrijvengroep Niedorp:

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in de omgeving van Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.