IMG 7518bb BorderMaker

Donderdagmiddag was het weer zover, meerdere personen gingen met grote snelheid door de Jumbo Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

IMG 7442bb BorderMaker

Tijdens verschillende evenementen wordt er regelmatig een minuut gratis winkelen in de Jumbo Supermarkt in Nieuwe Niedorp aangeboden.

IMG 7469bb BorderMaker

Dit gebeurde onlangs ook tijdens de veiling van de handbal- en voetbalvereniging uit Nieuwe Niedorp, hiervoor verschenen drie deelnemers aan de start, die allen een minuut lang gratis mochten winkelen.

IMG 9756aa BorderMaker

Maar er was ook één persoon aanwezig die tijdens de posteractie van de Jumbo Supermarkt in de prijzen viel voor maar liefst twee minuten gratis winkelen.

IMG 7514bb BorderMaker

Zoals altijd werd het weer een prachtig schouwspel in de winkel. Voordat de minuten verzilverd werden, kwamen de deelnemers bij elkaar en kregen koffie met gebak en uitleg over de activiteit.

Er werden maar liefst vier mooie volle karren gevuld en uiteindelijk kregen de deelnemers ook nog een bosje bloemen uit handen van bedrijfsleider Jan Wagenaar, die er samen met medewerker Sjouke weer een feestje van had gemaakt.