IMG 7151bb BorderMaker

Vandaag werd er een bezoek gebracht aan Abraham Johan. Zijn tuin stond vol met poppen en spandoeken, het erf was bijna te klein om alles netjes neer te kunnen zetten. Johan komt van oorsprong uit de Wieringermeer, maar woont al langer in Nieuwe Niedorp, dan dat hij ooit in de Wieringermeer woonde.

IMG 7153aa BorderMaker

Vele mensen zullen hem herkennen als de loodgieter, maar er is ook een grote groep mensen die hem nog kent van de man achter de bar van de Mauritsbar. In de nacht was het al zeer gezellig bij Johan thuis, toen een grote groep mensen hem kwam feliciteren. Het feestje duurde tot diep in de vroege morgen en dan te bedenken, dat dit nog maar een opwarmertje was, want over enige tijd geeft hij het officiƫle feestje voor zijn 50e verjaardag.

IMG 7154bb BorderMaker

Er werd even gezellig een bakkie thee gedaan bij de jarige en dat bleef niet bij een 10-minuten gesprek. Er kwamen vele onderwerpen ter tafel uit heden en verleden en voordat wij het wisten, moest Johan zich al bijna klaarmaken voor zijn verrassingscadeau. Wat dat was, kunt u hem zelf vragen, als u hem onderweg toevallig ziet en gaat feliciteren deze week.

O ja, Johan is zijn naam, maar hij wil ook wel luisteren naar de naam Q, dit is een verwijzing naar de eerste letter van zijn achternaam.

Johan (Q) van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.