Boekhandel Plukker 55555 640x480

Op woensdag 19 september vanaf 19.30 uur organiseert boekhandel Plukker weer de jaarlijkse “Avond voor Juf & Meester” waarvoor alle juffen en meesters van de basisscholen uit Schagen, Den Helder, Alkmaar en omstreken worden uitgenodigd. De kinderboeken van de komende Kinderboekenweek worden gepresenteerd, de Voorleesdagen krijgen aandacht er is een boekenmarkt, een lezing van het CPNB over de Kinderboekenweek en er zijn auteurs aanwezig om iets te vertellen over hun boeken.

Met deze informatieve avond wil boekhandel Plukker, juffen en meesters voor de Kinderboekenweek begint de gelegenheid geven om onder het genot van een hapje en een drankje- ervaringen uit te wisselen, boekentips te delen, informatie te geven over de titels van de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen.

Het thema van de Kinderboekenweek, die van 3 tm 14 oktober, wordt gehouden is “Kom erbij” over vriendschap. Kinderboekenauteur Jozua Douglas schreef het geschenk “De eilanden ruzie” . Jozua Douglas zal 9 okt. van 16.00- tot 17.00 uur aanwezig zijn bij Plukker om over het geschenk te praten en zijn lezers te ontmoeten.

Boekhandel Plukker heeft voor de ”Avond van Juf & Meester” een aantal uitgevers en auteurs uitgenodigd om hun assortiment boeken, prentenboeken, educatieve spellen en leermethodes te laten zien en toe te lichten.

Meesters en Juffen kunnen op deze speciaal voor hen georganiseerde avond alle nieuwe, klassieke en bijzondere kinderboeken bekijken en met vakgenoten bespreken.

De kerntitels van de Kinderboekenweek, boeken met de griffels en penselen 2018 zullen voorradig zijn en ingekeken kunnen worden. Uitgevers tonen hun nieuwe lesmethoden, educatieve spellen en speciale boeken voor moeilijk lezende kinderen.

Dankzij de medewerking van uitgeverijen als Kluitman, Gottmer, kan er een goedgevulde Goodiebag worden meegegeven. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor scholen en is er een prijsvraag waarbij hele leuke prijzen te winnen zijn.

Juffen en Meesters kunnen zich opgeven bij boekhandel Plukker, of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie is te vinden op www.boekhandelplukker.nl of op de Facebookpagina “Plukkertips voor scholen”.