Boek 2018 1

Hierbij nodig ik u met veel genoegen uit voor de presentatie van mijn nieuwe, zevende, boek.

De titel van het boek is: 'Vandaag begint de wereld'. In dit boek gaat het over vele onderwerpen die ons allen raken. Uiteraard staan er ook dit keer weer flink wat verhalen in over Nieuwe Niedorp en Westfriesland. Zoals over: het Badhuis, de Kerk, mijn vader als monnik, het Mensencorso met een stoet aan overleden mensen (waaronder Jan Pep, Piet Witsmeer, Rein Rougoor, Loek Bruin en vele anderen), legendarische keepers van het Eerste, de verdwijning uit Nierup van de mooiste boekwinkel van Westfriesland, de Voetbalvereniging, Cor Kooij, mijn oma Trien Butter en Toon Hermans, Jaap Blokker, Westfriezen en vrije meningsuiting, het Westfriese karakter, de Westfriese Omringdijk en een herinnering aan een gezellig café met een biljart. In de inleiding van het boek staat: 'Voor u ligt een richtingsloze handleiding voor het onvoorspelbare leven.

De schrijver neemt u mee op een genietenswaardige en zinnenstrelende speurtocht naar straten, kroegen, restaurants, historische gebeurtenissen, komische voorvallen, wereldreizen, gedachten, gedichten, emoties, bewustzijn, gesprekken, verhalen, anekdotes, Delft, Nieuwe Niedorp, Frankrijk, India, Johanna de Waanzinninge, Luther, Johan van Oldebarneveldt, de bestorming van de Bastille, Feyenoord, ruitenwissers, pubers, leerlingen, Zwarte Piet en wat niet gezegd mag worden, ons nieuwe volkslied en een wonderlijke ontmoeting met een Zen-meester. En oh ja, het gaat over de liefde.'

De boekpresentatie met muziek vindt plaats in het Rietveldtheater te Delft op zondag 15 april. De inloop is van 12.00 – 12.30 uur. U kunt plaatsen reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10602312. Gratis entree voor u.

Mocht u niet op de presentatie aanwezig zijn, maar wél het boek willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Ik zal dan zorgen dat het boek bij u thuis komt via persoonlijk bezoek of per post.

Ik kijk ernaar uit u te zien op 15 april.

Tot dan!

Dick Stammes