miss-verstand-astrid-harrewijn-chicklit

Op zaterdag 12 april krijgen de boekverkopers van Boekhandel Plukker in Schagen de hulp van een bijzondere boekverkoopster.

Vanaf 13.00 uur zal auteur Astrid Harrewijn bij ons in de winkel aanwezig zijn om u hoogstpersoonlijk te woord te staan over haar boeken. Wie kan beter iets over haar boeken vertellen dan zijzelf?

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma. Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Miss Verstand is het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen. 'Astrids hoofdpersonen zijn hartverwarmend en innemend.' Chicklit.nl Astrid Harrewijn is de grootste feelgood auteur van Nederland. Haar romans zitten vol humor en vaart. In haar boeken schrijft Astrid over Nederlandse vrouwen en vooral over hoe ze alle bordjes in de lucht houden Astrid Harrewijn woont met haar gezin in Hilversum. Ze heeft rechten gestudeerd en houdt zich nu bezig met vertalen en lesgeven. Zij deed in het voorjaar van 2006 mee aan de Jill Mansell schrijfwedstrijd, georganiseerd door het weekblad Flair en uitgeverij Sijthoff. Uit meer dan honderd inzendingen werd haar werk uitgekozen als de allerbeste en allerleukste roman.