kim lian22 640x480

Op zondag 30 november, 14.00 uur komen Kim- Lian van der Meij en Gitte Spee naar het CultuurCafe van boekhandel Plukker om liedjes en versjes te zingen en te signeren uit hun nieuwe boek “Dierendorpje in rep en roer”.

Iedereen is welkom en de entree is gratis.

“Dierendorpje in rep en roer” is een heerlijk boek om voor te lezen, naar te luisteren en een feest om samen met jonge kinderen te lezen.

Kim Lian is bekend van verschillende tv-programma’s bij SBS en de AVRO ook presenteerde ze het junior songfestival, deed ze mee aan soapseries, musical en zong ze op haal eigen muziek album.

Dierendorpje

De dieren in Dierendorpje hebben allemaal herkenbare problemen voor peuters en kleuters. De tanden van de krokodil zitten los, Big is bang om vies te worden en de arme Zebra heeft waterpokken. Maar er is ook feest: de kleine hondjes krijgen broertjes en zusjes!

Bij de herkenbare verhaaltjes voor peuters en kleuters is een cd met vrolijke liedjes, gezongen door Kim-Lian van der Meij. De prachtige illustraties in Dierendorpje in rep en roer zijn gemaakt door Gitte Spee.’ Dierendorpje was meteen een succesvolle animatieserie op tv en ook de app stond na verschijnen nov. 2014 snel in de top 10. Zondag 30 november, optreden vanaf 14.00 uur. Koopzondag in Schagen van 12.00-17.00 uur.

Het CultuurCafe is geopend en er is weer verrukkelijke warme chocomelk. Op zaterdag is boekhandel Plukker net als het Makado geopend van 8.30-18.00 uur.

Voor nadere info en reservering boeken zie: www.boekhandelplukker.nl

Foto: Ingezonden