029 640x480 BorderMaker

Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 28 november een spreekuur voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon.

De bijeenkomst is van 14.00 – 16.00 uur in de Trambaan in Nieuwe Niedorp. Mantelzorgers met vragen op het gebied van aanvraag PGB, Wmo, Wlz en andere vragen over mantelzorg kunnen hier terecht. Mantelzorgmakelaar Annemiek Kemps helpt mantelzorgers verder op weg. Het spreekuur is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan.

Het Mantelzorgcentrum is het kenniscentrum voor mantelzorgers. Deze kennis delen de mantelzorgmakelaars graag met mantelzorgers. Mantelzorgers die geen tijd hebben om naar het spreekuur te gaan, kunnen ook bellen met het Mantelzorgcentrum. Tijdens kantooruren is het Mantelzorgcentrum bereikbaar via 0223 – 74 70 09. Een mail sturen kan altijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Het spreekuur is op dinsdag 28 november van 14.00 tot 16.00 uur in de Trambaan, Koperwiek 30 in Nieuwe Niedorp. Het spreekuur is gratis voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon dankzij subsidies vanuit gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.