IMG 9546 BorderMaker

Neem een bezoek aan Krimpen aan de Kronkel.

Dit jaar speelt Toneelvereniging KNA ’27 uit Nieuwe Niedorp met veel plezier onder regie van Mart Coers. “Wegens omstandigheden geopend”, is een vrolijk blijspel dat is geschreven door Aris Bremer.

De spelers: Hans Schuit, Simone Berkhout-Schuit, Cor Sprangers, Kim de Leeuw, Tilly Schaafsma- Leguit en Antoinet Homburg.

Heel wat jaren geleden was het een bruisend café, het hart van krimpen aan de kronkel. Na de grote knal is er weinig meer van over.

Herberg de ‘De Kromme Kronkel’ wordt gerund door broer Krijn en Zus Stien Kromme, zij hebben moeite de touwtjes aan elkaar te knopen maar proberen het toch draaiende te houden, het café wordt immers al jaren door de familie Kromme gerund.

Uitvoeringen:

Vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober

Aanvang 20:00 uur

Dorpshuis ‘Prins Maurits’, Dorpsstraat 79, Nieuwe Niedorp

Dit jaar is er voor het eerst de mogelijkheid om op vrijdagavond er een compleet gezellig avondje uit van te maken.

Je kan reserveren om vóór aanvang van de voorstelling een lekker hapje te eten. (Er zijn een beperkt aantal plaatsen.)

Kaarten voorverkoop adressen: online www.dorpshuisprinsmaurits.nl en bij Juwelier Leguit, Hoefje 9A, Nieuwe Niedorp Volwassene €8,- in de voorverkoop en aan de deur € 10,- Kinderen t/m 12 jaar € 5,-

Reserveren voor vrijdagavond met theaterhap € 19,50 (erwtensoep, saté en brood) en maak nog kans op een prijs met 1 gratis lootje.

Eten is alléén van te voren online te reserveren op www.dorpshuisprinsmaurits.nl