IMG 2370aa BorderMaker

Bij de opening van Zorgcentrum Trambaan jaren geleden, was er in de beginperiode een biljart aanwezig.

Door ruimtegebrek is er al snel afscheid genomen van het biljart. Er bleef echter wel de vraag of er ooit weer ruimte zou zijn voor een biljart.

Tot begin 2018 was het niet mogelijk om een biljart te plaatsen. Tot enkele oudere biljarters, die samen een club vormen, graag weer dichterbij huis een balletje wilden stoten. Er werd een handtekeningenactie gestart en al snel na de eerste gesprekken met Yannick Nijsingh, Teamleider bij woonzorggroep Samen, werd duidelijk dat er wel wat mogelijkheden waren.

IMG 2354aa BorderMaker

De club ging op zoek naar een geschikt biljart en deze werd gevonden bij een anonieme persoon, die hem graag voor deze gelegenheid beschikbaar wilde stellen.

Na het opknappen van het biljart brak de zomerstop aan voor de club, dus er werd gewacht tot deze donderdag, om het biljart officieel in gebruik te nemen.

De heren de Boer en Mast mochten de officiƫle handeling verrichten en onder het toeziend oog van wedstrijdleider Beydorff de eerste afstoot geven.

De club bestaat uit 12 actieve leden, die heel blij zijn met deze prachtige nieuwe ruimte om wekelijks met elkaar te biljarten.