Promo foto 2 1bbb BorderMaker

Het is weer die tijd van het jaar! Zoals gebruikelijk komen de enthousiaste leden van Scouting Niedorp bij u langs om u te voorzien van hoogwaardige potgrond.

Met trots kunnen we zeggen dat onze potgrond de afgelopen jaren een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Vorig jaar slaagden we er helaas niet in om alle straten binnen de bebouwde kom op één dag te bedienen. Maar dit jaar hebben we ons routesysteem geoptimaliseerd en een extra team ingezet, dus we hopen dat we het dit keer wel redden. Wanneer u buiten de bebouwde kom woont of gewoon zeker wilt zijn van bezorging, kunt u ook dit jaar weer uw potgrond online bestellen op www.scoutingniedorppotgrond.nl. Op zaterdag 23 maart wordt deze dan keurig bij u afgeleverd. Met een vloot van trekkers, platte karren, auto's met aanhangers en al onze leden, van de jongste Bevers tot de ervaren bestuursleden, zetten we ons in om de clubkas te versterken.

Acties zoals deze zijn van onschatbare waarde voor een vereniging om te blijven floreren. We hopen dan ook van harte dat we op uw steun kunnen rekenen door het kopen van onze potgrond. Het kan niet gemakkelijker; onze leden komen rechtstreeks naar u toe en leveren de potgrond bij u af! U hoeft niet te sjouwen, geen viezigheid op de achterbank van uw auto. Topkwaliteit potgrond in handige zakken van maar liefst 40 liter, en u steunt ook nog eens een goed doel!

We hopen dat u een of meer zakken bij ons wilt afnemen. U kunt ons verwachten tussen 9:00 en 16:00 uur. Woont u in Kolhorn, Lutjewinkel, Moerbeek, 't Veld, Zijdewind of ergens anders in de buurt? Bestel dan online via www.scoutingniedorppotgrond.nl, dan bezorgen wij ze aan huis.

Met Scouting Niedorp krijgt u deze lente gegarandeerd groene vingers!