IMG 1149aa-BorderMaker

Vijftien jaar geleden is de traditie begonnen en vorige week kwam daar een einde aan.

Toen Max Spaansen uit Winkel werd geboren, ging hij als zijn moeder een vroege dienst had met werken naar oma Sjaan. Die het eerste jaar nog gewoon bij hem thuis kwam om op te passen. Een paar jaar later werd zijn broer Bas geboren, ook hij kwam samen met Max graag bij zijn oma.

Toen de jongens naar school gingen werd een traditie geboren, want elke vrijdagmorgen werd er uitgebreid ontbeten met een heerlijk vers eitje en verse jus d'orange. Toen Max een aantal jaren geleden naar het voortgezet onderwijs is gegaan, werd de traditie voortgezet door Bas, die aan het einde van dit schooljaar ook naar het voortgezet onderwijs zal gaan en er aan de lange traditie een einde komt.

Speciaal voor de foto werd er nog even een heerlijk ontbijt gemaakt voor de mannen, die er lekker van smulden. De heren hadden ook speciale wensen, zo werd er voor Max een zacht gekookt ei gemaakt en had Bas een hard gekookt ei op zijn verlanglijstje staan.

De jongens vinden het nog steeds heel gezellig om bij oma Sjaan op visite te gaan en zullen dat ook bijven doen, alleen dan zonder een heerlijk ontbijt.