049 Dorpsstraat tegenover Bijhouwer 1968 640x480

Naar aanleiding van de artikelen over de Nostalgische avond in Winkel, die op deze Nieuwspagina en in het Nieuwsblad waren te lezen, zijn er al heel veel reacties binnen gekomen.

Vanuit verschillende hoeken komen mensen met meldingen dat men nog leuke oude stukjes film heeft of dozen vol dia’s met beelden uit lang vervlogen tijden op zolder heeft staan.

Er is al één ding zeker, de Nostalgische avond gaat er zeker komen, er gaat een datum geprikt worden in 2018, zodra dit gedaan is, zal er een uitgebreid verhaal op deze Nieuwspagina te lezen zijn over de te organiseren avond.

Het plan is om in de achterzaal van café Beentjes hoekjes in te richten, waar naar korte voorstellingen gekeken kan worden en er tussendoor gewoon lekker bijgepraat kan worden met de overige aanwezige mensen en hierbij zullen de oude verhalen waarschijnlijk snel naar boven komen.

Het zal vooral een gezellige avond worden, waarbij het samenzijn en delen van "oude verhalen" een belangrijk onderdeel zullen zijn.

Er kan nog veel meer oud materiaal bij om de avond te doen slagen.

Bent u in het bezit van oude films; dia's of foto's, of weet u iemand die u op deze avond dit wil tonen aan het publiek, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Archief P. de Graaf