817 St Antoniusschool 1967 640x480

Sinds een paar maanden is het voormalig gebouw van de Sint Antoniusschool aan de Ooievaarsweg in Nieuwe Niedorp in particuliere handen.

Om (oud-)leerlingen, (oud-)leerkrachten en andere belangstellenden de kans te geven nog één keer een rondje door dit gebouw te lopen, zal zaterdag 2 september aanstaande de deur nog één keer open gaan. Niet alles is toegankelijk, maar het grootste deel wel.

Wie nog één keer wil wegdromen bij het prachtige uitzicht van de bovenbouw, nog één keer wil terugdenken aan die onhandige eerste kus achter het fietsenhok, nog één keer herinneringen wil ophalen aan die heel lieve juf bij de kleuters, is van harte welkom op die dag van 10 tot 12 uur.

Daarna gaat de deur dicht en is het gebouw definitief geen schoolgebouw meer. Een deel wordt verbouwd tot wooneenheden voor eigen gebruik en het nieuwste deel, vooraan in het gebouw, biedt mogelijkheden voor activiteiten met een maatschappelijke bestemming en staat open voor verhuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-20284052.

Foto: Archief P. de Graaf