foto WIEBE 275 alkmaar BorderMaker

We zijn deze maand weer van start gegaan met de fotografie cursussen in Winkel aan de Bosstraat 6 bij een aantal cursussen is nog een enkele plaats beschikbaar, wees er snel bij want vol is vol.

In zes of acht avonden en een praktijk dag worden alle elementen voor goede foto’s behandeld. De technische kant (diafragma, sluitertijd, witbalans en nog veel meer) komt uiteraard aan bod, maar vooral op de artistieke kant van de fotografie (compositie, beeld- inhoud enz.) wordt dieper ingegaan.

Via opdrachten en het bespreken van de resultaten gaat de kwaliteit van uw foto’s met sprongen vooruit. Natuurlijk wordt altijd begonnen met de uitleg van de vele instellingen van uw moderne camera. De groepen zijn klein (max. 12 personen maar meestal minder) en met twee cursusleiders is iedereen verzekerd van alle aandacht.

Op www.neffotografie.nl is alle verdere informatie te vinden, zoals wanneer en waar de cursussen worden gegeven en wat het kost.

Inschrijven gaat via de website of met een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bent van harte welkom.

Foto: Ingezonden