IMG 6201 BorderMaker

Wat ooit heel klein is begonnen, groeide in 13 jaar tijd uit tot een geweldig evenement met bezoekers en deelnemers uit Barsingerhorn en verre omstreken.

Baggerdag is de jaarlijkse activiteitenmiddag waarbij alle spelletjes in het teken van modder staan. Lekker met je vrienden door de blubber rollen, niets is te gek. Baggerdag is de dag dat je vies móet worden. De 14e editie van Baggerdag zal plaatsvinden op zondag 17 juni 2018. Als je tussen de leeftijd van 8 en 14 jaar bent, kun je je alleen of samen met je vrienden en vriendinnen opgeven.

De teams (van 8 tot 10 man) zullen tijdens Baggerdag ingedeeld worden in leeftijdsgroepen, op deze manier hoeven de jongsten niet tegen de oudsten te strijden. Baggerdag vindt elk jaar plaats op de ijsbaan in Barsingerhorn en begint om 13:00. De poorten zijn vanaf 12:45 geopend. Ook rijdt er een bus die de deelnemers gratis ophaalt en om 17:00 weer naar huis brengt.

Kleine disclaimer: voor iedereen die gebruik maakt van de bus is douchen verplicht. Je kan op de site of op onze flyer zien langs welke dorpen de bus rijdt. Ook dit jaar komt het populaire spijkerbroekhangen en baggervoetbal weer terug. Bereid je voor, door alvast je spierballen te trainen en nieuwe trucjes te oefenen met de voetbal.

Het wordt hoe dan ook een fantastisch leuke dag, gevuld met modder (dus waarschuw je moeder maar alvast).

Wil je er ook bij zijn met je team?

Schrijf je dan vandaag nog in via www.baggerdag.nl

Aanmelden is mogelijk t/m 15 juni 2018

Baggerdag 2018 mag je niet missen!