20170806 154058aa BorderMaker

In het weekend met de eerste zondag van juli is het weer zover, dan is het weer Kermis in Moerbeek!

Voor de derde keer op rij wordt de kermis in “eigen beheer” uitgevoerd. Met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren blijft het mogelijk om een kermis te hebben in de Morrebok, zo de buurtschap ook wel wordt genoemd. Zowel het horeca gedeelte als de overige zaken wordt geheel door vrijwilligers opgepakt. Hierdoor blijft het mogelijk om de kermis laagdrempelig te houden, zo hoeven we bijvoorbeeld geen entree te vragen en kunnen de activiteiten gratis aangeboden worden voor de jeugd!

Traditiegetrouw wordt de kermis begonnen op vrijdagavond met een thema avond, waar iedereen welkom is. De feesttent zal worden omgebouwd naar een “80’s & 90’s party”. De avond begint vanaf 20.30 uur met live muziek van de Travelin’ band uit Sint Pancras. Zaterdagmiddag zal weer in het teken staan van de jongere jeugd. Vanaf 14.30 uur is alle jeugd welkom om mee te doen met de vele leuke gratis spelletjes en activiteiten op het kermisterrein! Natuurlijk is er voor iedereen een prijsje, tevens zijn er springkussens, zweefmolen, schiettent en zal de "Morrebokker kraam" geopend zijn om een lekker snoepje te kopen met de kermiscenten.

IMG 1923 640x480aaaa BorderMaker

Op de zaterdagavond zullen ook dit jaar weer veel teams strijden om de veelbegeerde touwtrekbokaal. De aanvang hiervan is om 20.00 uur, het is nog mogelijk om je hiervoor op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel een team samen, bestaande uit 6 heren of 9 dames of 4 heren en 3 dames, en geef je op! Daarna zal het feest worden voortgezet in de tent met de muzikale ondersteuning van een DJ en dé Rock 'n Loll band van Noord Holland: De Woudrukkers!

De zondag is echt een kermisdag voor jong en oud, dit komt door de combinatie van de vele kinderactiviteiten met de leuke afwisselende muziek. Onder andere Buddy Folly zal voor menig schuddende heupen zorgen. Graag verwelkomen we iedereen op 29, 30 juni en 1 juli op de Kermis in de Moerbeek, een gezellig feest voor jong en oud!

Bekijk voor het laatste nieuws en foto´s onze facebook pagina: facebook.com/KermisMoerbeek!