IMG 3162 640x480-BorderMaker

Op donderdag 16 januari heeft Theo Meskers, wethouder van Hollands Kroon, de brochure ‘op stap in Hollands Kroon’ uitgereikt gekregen door de samenwerkende groepsaccommodaties.

De ondernemers hebben met deze brochure een primeur: het is het eerste gebundelde drukwerk waarbij het nieuwe beeldmerk © VAN HOLLANDSE BODEM prominent wordt uitgedragen. De overhandiging gebeurde op imposante wijze door het laten overvliegen van een Europese Oehoe die de wethouder de sleutel tot de brochure gaf. Dit alles vond plaats bij restaurant Veer, koffie thee en meer op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna.

Met deze brochure zetten de samenwerkende groepsaccommodaties de Gemeente Hollands Kroon op de kaart in binnen- en buitenland. Wethouder Meskers sprak zijn waardering uit voor de actieve wijze waarop de verschillende accommodaties samenwerken en gaf aan trots te zijn op dit initiatief binnen zijn gemeente. Sandra Munster van de Tulpenexcursie gaf aan dat de club, naast het promoten van Hollands Kroon, heel graag het nieuwe beeldmerk van de regio Noord Holland Noord uit wil dragen: ‘Het initiatief om een beeldmerk voor de regio te maken spreekt ons als ondernemers zeker aan. We moeten de wereld laten weten hoe mooi onze gemeente is en dat we de mensen graag uitnodigen bij ons in de regio. Bij de lancering van het beeldmerk in het AZ stadion in december 2013 heb ik de ambitie uitgesproken met onze club de eerste te zijn die dit logo breed uitdraagt en daarom hebben wij gekozen voor een omslag met daarin de banner BIJZONDERE GASTVRIJHEID © VAN HOLLANDSE BODEM. De banner dekt de lading voor alle deelnemers in de brochure, of het nu gaat om attracties, musea, workshops, activiteiten, horeca of vervoer al deze ondernemers nemen hun gasten graag onder de hoede en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan’.

De Brochure: ‘Op stap in Hollands Kroon, de TOP of Holland’

Deze brochure is een initiatief van 37 ondernemers / musea uit de gemeente Hollands Kroon om hun mogelijkheden voor groepsuitjes te presenteren. Het aanbod in de brochure is bijzonder gevarieerd: verschillende musea, attracties, excursies, sportiviteiten, vaartochten, workshops, restaurants, overnachtingsmogelijkheden en ludieke vervoersmogelijkheden passeren de revue. Met deze brochure kunnen zowel regionale gasten als touroperators uit binnen- en buitenland een volledig verzorgde dag of meerdaagse tocht samenstellen in de veelzijdige gemeente Hollands Kroon. Hiermee geven de groepsaccommodaties een vervolg aan het op de kaart te zetten van deze regio in de markt van groepsuitjes. De brochure is verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers/musea en bij de plaatselijke VVV kantoren, maar ook digitaal te bewonderen op de websites van deelnemende bedrijven, bijvoorbeeld via www.tulpenexcursie.nl/hollandskroon.pdf .

IMG 3077 640x480-BorderMaker

IMG 3080 640x480-BorderMaker

IMG 3090 640x480-BorderMaker

IMG 3106 640x480-BorderMaker

IMG 3113 640x480-BorderMaker

IMG 3126 640x480-BorderMaker

IMG 3145 640x480-BorderMaker

IMG 3156 640x480-BorderMaker

IMG 3157 640x480-BorderMaker

IMG 3176 640x480-BorderMaker