IMG 5560 640x480-BorderMaker

De leden van toneelvereniging Molière uit Oude Niedorp zijn er bijna klaar voor.

Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet voor het stuk ‘De kat op het spek’.

Onze eigen Razende Reporter mocht één van de repetitieavonden bijwonen. Het is een zeer hilarisch gebeuren en er valt van alles te zien op het toneel, dat aangekleed is met een prachtig decor. Het is zeer de moeite waard om kaarten te bestellen voor deze voorstelling.

Het stuk, een klucht, is geschreven door John Dole en bevat John Lanting-achtige humor wat leidt tot kolderieke taferelen. De spelers dit jaar zijn: Karin Beukers, Peter Boersma, Sonja Luitjes, Lia Steur-Delver, Ellen Tromp, Els ten Vregeler, Mariëlle Wester, Adri Wijnker en Kees de Winter.

David heeft een Italiaanse schrijfvriend Mario. Zijn Italiaans is echter nog niet zo goed. Als de vrouw van David een weekendje weg gaat met haar moeder, komt Mario logeren. Maar is Mario wel Mario? En dan gaat het weekendje weg van David’s vrouw ook nog eens niet door vanwege autopech. Er ontstaat een gecompliceerde situatie mede door de bemoeienissen van de bijzondere huiseigenaresse, een louche taxichauffeur en een vrouwelijke loodgieter.

Nieuwsgierig geworden, aarzel niet en kom kijken! De speeldata zijn zaterdag 15 maart, vrijdag 21 maart en zaterdag 22 maart in dorpshuis/theater De Mafkikker, Dorpsstraat 38A te Oude Niedorp. De zaal is vanaf 19.15 uur open, het toneelstuk begint om 20.00 uur. Na afloop wordt de gezelligheid voortgezet met op de zaterdagen live muziek door de band Bad Habit uit Nieuwe Niedorp en op de vrijdag draait dj Y-Droit.

Kaarten à € 6,- zijn te koop bij Kapsalon De Hoofdzaak, Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp (0226-421975). U kunt ook telefonisch of per e-mail reserveren bij Arjo Balder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-51268430, dan liggen de kaarten op de speelavond voor u klaar bij de kassa. U kunt het ook nog aan de deur proberen op de speelavond zelf.