thuis 640x480

Al 87 jaar is de traditie dat wij van KNA’27 voor u een voorstelling maken.

Ik begin even met een stukje voorgeschiedenis voor u , de toneel vereniging KNA’27 is zoals de naam al zegt een vereniging die in 1927 is opgericht, destijds beter bekend als Kunst Na Arbeid 1927. De stukken uit die tijd zijn nog steeds aanwezig binnen de vereniging en worden momenteel gedigitaliseerd zodat we nog lang van deze kostbare geschiedenis kunnen genieten. Ook in de tijd van de oorlog bleef KNA’27 het dorp trouw en verzorgde gewoon jaarlijks een voorstelling, men kon zich zo even afsluiten van de realiteit en ondanks alles even genieten van een ontspannen avondje uit. Het hele dorp liep uit want iedereen sprak er over. In deze moderne tijd is de vereniging aardig verjongd en gaat mee met zijn tijd, we laten nu posters en flyers ontwerpen en verspreiden die door het hele dorp en omstreken, we hebben een website en facebook pagina, want willen wij de traditie die in Nieuwe Niedorp al 87 jaar bestaat voortzetten en dus spelen wij op 28, 30 maart en op 4 en 5 april de voorstelling :

Thuis is waar je kleren hangen.

Als je de titel leest en je zou moeten raden, dan denk je al snel aan een ….. Klucht!!!En je hebt het helemaal goed, absurd, ongelofelijk en zeer, zeer grappig. De vrouw van een gepensioneerde majoor is er vandoor met een andere man, de majoor achterlatend met een veel te duur huis. Om zijn schulden te voldoen verhuurt hij zijn souterrain – dubbel! Aan Jill in het weekeinde en aan Phillip van maandag tot vrijdag. Dit gaat goed tot dat een van de huurders zijn routine veranderd. De majoor moet al zijn vindingrijkheid gebruiken om de verhuurders tevreden te houden, hij veranderd kasten, bedden, laden, kleding enz.

Idioot, ja!

Onwaarschijnlijk? zeker weten.

Een avond ontspannen lachen? Absoluut.

Kaartjes kosten € 10, voor volwassenen en € 5, voor kinderen. Koop je kaartjes bij de voorverkoopadressen of via de website en kom voor een € 8,- (kinderen € 5, ) binnen.

Op 5 april sluiten we alles af met een gezellig feest dankzij de dj’s van 2 4 music !!

Kijk voor voorverkoopadressen, reserveren of meer informatie op www.kna1927.nl. Je vindt (en liked) de facebookpagina van Toneelvereniging KNA ‘27 door te zoeken op “Kunst na arbeid '27”.