IMG 8614 640x480aaaa-BorderMaker

Het jubileumjaar van Winkel's Harmonie komt steeds dichter bij het grote afsluitende concert in november a.s..

Maar eerst gaat Winkel's Harmonie op de Kieledag, zaterdag 7 juni 2014, in Winkel nog een aantal leuke activiteiten doen. Natuurlijk muziek maken op de markt.

Verder is er een tekenwedstrijd georganiseerd. Ben je tussen de 0 en 12 jaar, maak dan een leuk A4-tje (= 1 pagina) over 125 jaar Winkel’s Harmonie. Dat mag een tekening, een kleurplaat, een collage of iets anders creatiefs zijn, als het maar over muziek gaat. Zet achterop je A4-tje je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Je inzending kun je inleveren op zaterdag 7 juni in de kraam op de jaarmarkt ter hoogte van de kruising Dorpsstraat/Koomenstraat of voor 7 juni in de brievenbus deponeren van de voorzitter, Koomenstraat 4 in Winkel. Alle inzendingen zullen op Kieledag in de kraam hangen en de jury beoordeelt wie de mooiste inzending heeft en de taart wint.

In de marktkraam van Winkel's Harmonie is op Kieledag nog meer te doen, zo zijn er een aantal oude muziekinstrumenten opgezocht, hierin kun je verschillende zachte ballen ingooien. Ook zijn er twee sjoelbakken en kun je verschillende informatie vinden over de muziek vereniging.

Je kan, net als op Koningsdag, op de foto met een uniform en instrument. Deze foto's worden gebruikt voor het concert op 15 november. Maar wil je deze bekijken en later terug zien op de Facebook, volg hen dan, op de Facebook pagina. Je komt dan ook allerlei leuke dingen te weten die de vereniging nog meer doet!

Ook de speciale jubileum-postzegels zijn bij de kraam verkrijgbaar.