20171015 103930 resizedaaa BorderMaker

Vanuit onze regio gaat er jaarlijks een groepje liefhebbers op pad, om al puzzelend door Nederland te rijden.

De jaarlijkse D.O.P.-rit (Door Onze Provincies) start elk jaar ergens anders in Nederland en heeft ook elk jaar een ander adres om te overnachten en ook het eindpunt blijft tot het einde een verrassing.

Dit jaar werden er ook weer enkele honderden kilometers gemaakt en kwamen de mooiste stukjes van Nederland voorbij. Onderweg werd natuurlijk af en toe even de tijd genomen om te pauzeren. Het was wederom een geweldig weekend.

De organisatie is al negen jaar in handen van Wim en Trudie uit Heiloo, die meer dan een half jaar nodig hebben om alles voor te bereiden.

20171015 204420 resizedaaa BorderMaker

Na afloop van de negende rit hebben ze aangegegeven, dat de tiende editie, de laatste gaat worden, want voordat men deze rit organiseerde, zat men ook al zeven jaar in de organisatie van de Limburgrit en is dit een mooi moment om er een punt achter te zetten. Iedereen begrijpt het, maar hoopt stiekem op een doorstart.

Voor de deelnemers uit onze regio staat nu al vast dat ze deze laatste rit in 2018 zeker gaan rijden.

Dit jaar ontvingen Petra en Daniƫlle net als twee jaar geleden een beker, want ook deze keer wonnen de dames de 2e prijs in de Toerklasse.