17B Foto TdPd God van de slachtingaa BorderMaker

Tussen De Planken Door brengt gitzwarte komedie in het Scagon Theater.

Data:

zaterdagen 11, 18 en 25 november 2017

Aanvang: 20.15 uur

zondagen 12, 19 en 26 november 2017 (matinees)

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 13,00

De theatergroep van Stichting Tussen De Planken Door speelt dit seizoen de voorstelling ’God van de slachting’, geschreven door de Franse auteur Yasmine Reza.

Het verhaal in deze gitzwarte komedie maakt bovenal duidelijk dat ook beschaafde mensen tot extreme handelingen in staat zijn. Het gaat hierin over twee echtparen uit een gegoede middenklasse die met de beste bedoelingen bij elkaar komen. Dit naar aanleiding van een incident, waarin de elfjarige zoon van het ene stel de zoon van het andere echtpaar met een stok heeft geslagen.

Het goedbedoelde overleg begint in alle redelijkheid met koffie en gebak. Maar al snel mondt de bijeenkomst uit in een keiharde veldslag met veel harde woorden en bittere verwijten. In vlijmscherpe dialogen worden de relatieproblemen van beide stellen haarscherp gefileerd en blootgelegd.

Spel: Babette Groot, Marcel Ladee Irma Schaafsma, Jan Slijkerman Regie: Peter van de Wiel

www.tussendeplankendoor.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Foto: Ingezonden