Pagina 37 Tandheelkundig 001 BorderMaker

Tandartsen, tandartsassistentes, mondhygiënistes en baliemedewerkers van Tandheelkundig Centrum 't Veld zullen op zaterdag 04 november 2017, de deuren openen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op deze dag gaat het hele team van Tandheelkundig Centrum ’t Veld een extra dag werken voor De Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp, VoorGambia en de Zonnebloem (Regio Schagen).

Graag doen wij meer dan alleen behandelen, en dit is onze manier om iets te betekenen voor de samenleving. Ook dit jaar wilden wij weer dat de opbrengst naar, door ons zelf uitgekozen, speciale doelen gaat:

De Roode Eenhoorn

De Roode Eenhoorn is een woonzorghuis aan de pittoreske Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp. Er wonen negen mensen met een lichamelijke of licht-verstandelijke beperking. Zij ontvangen zeven dagen per week en 24 uur per dag de zorg die zij nodig hebben.

VoorGambia

Gambia behoort tot de armste economieën ter wereld. VoorGambia zamelt goederen in voor deze mensen om ze zo te ondersteunen in de eerste levensbehoefte. Denkend hierbij aan kleding, medicijnen, speelgoed en schoolspullen. Daarnaast zamelt VoorGambie ook mobiele telefoons is om bijvoorbeeld medisch personeel bereikbaar te maken.

De Zonnebloem (Regio Schagen)

De zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor mensen die als gevolg van ziekte, handicap of hoge leeftijd in een sociaal isolement dreigen te geraken. Door de Zonnebloem te steunen worden huisbezoeken, dagjes uit en vakanties mogelijk gemaakt.

De patiënten die een controle- of behandelafspraak nodig hebben, kunnen hun afspraak op deze zaterdag inplannen.

De opbrengst van de behandelingen deze dag, komt geheel ten goede aan bovenstaande goede doelen.

Als mensen dankzij onze actie ook graag een bijdrage willen leveren, dan kunnen zij dit doorgeven via 0226-425 325 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan het einde van deze dag zullen wij de totaalopbrengst bekend maken en overhandigen wij de cheque aan de vrijwilligers/initiatiefnemers van VoorGambia, De roode Eenhoorn en De Zonnebloem (Regio Schagen).