lancering fietsroute HKaa Custom

Hollands Kroon heeft drie nieuwe fietsroutes.

Op 22 juni heeft wethouder Theo Meskers samen met belangstellenden een deel van de route ‘Langs dijken en dorpen’ gefietst. Zij hadden een zonovergoten en prachtige start van de dag. De routes zijn vanaf nu te downloaden via de app ‘IZI travel’.

Via de fietsroutes kunt u onze prachtige gemeente op de fiets ontdekken. De routes brengen u zo’n 30 kilometer door schitterende natuur en langs oude statige huizen, kerken, boerderijen en sluizen. Onderweg passeert u naast de vele religieuze gebouwen ook talloze historische panden die samen met de andere monumenten onze gemeente tot een plaatje maken.

Audiotour

Uniek aan deze routes is dat de informatie geheel digitaal ter beschikking is. Via de app IZI travel downloadt u de routes en vervolgens fietst u de route met de gps op uw mobiel of tablet aan. Zodra u langs een van de monumenten fietst hoort u informatie over het desbetreffende monument. Vergeet daarom vooral uw koptelefoon niet. Vindt u fietsen met oortjes in niet fijn, dan kunt u ook meelezen op uw beeldscherm.

Download de app

De app ‘izi TRAVEL’ vindt u in de Appstore en de Google Playstore. In de app staan de routes onder ‘Hollands Kroon’ en kunt u ze downloaden. Wethouder Theo Meskers fietste samen met belangstellenden een deel van de route ‘Langs dijken en dorpen’.

Foto: Gemeente Hollands Kroon

Op de foto: Wethouder Theo Meskers fietst samen met belangstellenden een deel van de route ‘Langs dijken en dorpen’.