holl kr

Update: Er is een winnaar:

Ad Deutekom heeft de winnende naam "De Verbinding" ingezonden

 

Welke nieuwe naam krijgt de multifunctionele ruimte in MFA De Ontmoeting?

Alle gebruikers van MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna konden tussen 8 en 30 september jl. meedenken over een nieuwe naam voor de verbouwde (voormalige) raadzaal in een multifunctionele ruimte.

De nieuwe naam moet zorgen voor herkenbaarheid en recht doen aan de locatie en functie van de ruimte. Uit alle inzendingen is door het college van Burgemeester en Wethouders een selectie gemaakt van 3 namen.

De drie geselecteerde namen zijn:

De Begroeting: Na de Ontmoeting volgt een Begroeting. (Ingestuurd door Elly Krom)

De Kroonzaal: Kroon verwijst naar Hollands Kroon en zaal verwijst naar de functionaliteit van de ruimte. Met in het achterhoofd de gedachte van Troonzaal, waar de troonrede voorgelezen wordt, dit verwijst naar de eerdere gebruikmaking van de ruimte (gemeente/overheid). (Ingestuurd door Gerda Venema)

De Verbinding: Als trouwzaal vindt er een verbinding plaats en als ontmoetingsruimte ontstaan ook diverse verbindingen. (Ingestuurd door Ad Deutekom)

Laat door te stemmen op ARGU weten welke naam uw voorkeur heeft. De naam met de meeste stemmen op ‘ik ben voor’ wordt de nieuwe naam van de multifunctionele ruimte!

Om te kunnen stemmen is inloggen of registreren op ARGU noodzakelijk.