18 FOTO MissJones BorderMaker

Kick Off 2018 door BigBand Miss Jones in het Scagon Theater

Datum: zaterdag 6 januari 2018

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 15,00

BigBand MissJones ’Kick Off 2018’: Lekker om naar te luisteren, leuk om naar te kijken!

BigBand MissJones een zeer gerenommeerd muzikaal gezelschap dat ook in Schager regio ruimschoots de sporen heeft verdiend. Zo trad de band tijdens de laatste Schager UitMarkt nog aan met een spetterend optreden. Deze 23 koppen tellende Noord-Hollandse formatie heeft dan ook een reputatie hoog te houden als het gaat om swingend, vaak niet alledaags bigband- en poprepertoire.

Met ’Kick Off 2018’ presenteert MissJones een afwisselend zeer verrassend Nieuwjaars concert waarin, voor deze gelegenheid, een geheel nieuw programma ten gehore zal worden gebracht. Hoofdrollen hierin zijn weggelegd voor zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten. De band staat onder leiding van Ton van de Kieft.

Big Band MissJones treedt vrijwel maandelijks op. Zowel op besloten feesten als ook veelvuldig bij openbare evenementen en festivals. Hierbij weet het orkest feilloos de juiste sfeer te scheppen. Vaak dankzij geweldige arrangementen. In haar tienjarig bestaan schrijft de band meer dan 100 optredens op haar naam. Uniek voor een band in dit genre. Reserveer snel uw kaarten, want de animo zal groot zijn!

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.