IMG 3280 BorderMaker

En wat hebben we een mooi concert gehad op 17 maart in de Lucaskerk! In een andere vorm dan dat we die normaal doen, een heus Boekenbal. De avond werd gepresenteerd door Chantal Mulder, er werd door het orkest voorgelezen uit verschillende boeken en ook het publiek kwam aan het woord over hun lievelingsboek.

Zelf heeft Winkel’s Harmonie ook een boek, geschreven door een oud-bestuurslid. Dit boek ontbrak natuurlijk niet, er werden passages van voorgelezen. Dit door de dochter van de auteur. Ook had het jeugdorkest zelf een boek geschreven, dit onder leiding van Winkeler auteur Marijn van der Weide. Ze speelden zelf de muziek bij dit boek. Ook de illustraties waren van hun hand.

Wat een belevenis was dat. Het verhaal zelf werd voorgelezen door de voorleeskampioen van Hollands Kroon: Sofie Harlaar. In de pauze een heus Boekenbal-verloting. De leden van Toetti hebben dit super gedaan, er waren nog maar een paar prijsjes over van de 85!! Super! Zo had al het publiek een prijs mee naar huis en ook het Boekenweekgeschenk, mede mogelijk gemaakt door Boekhandel Plukker uit Schagen. Iedereen van harte bedankt voor jullie inzet, we hebben een super concert gehad!

RaboClubKasCampagne

De Rabobank heeft zijn sponsoring dit jaar anders ingericht. De bekende fietstocht is vervangen door de Rabobank ClubKasCampagne.Wat houdt dit in: Rabobank Kop van Noord-Holland stelt dit jaar € 200.000 beschikbaar voor de ClubKasCampagne. Dit bedrag mogen de leden van de Rabobank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden van de Rabobank ontvangen ieder vijf stemmen die zij op de deelnemende clubs uitbrengen. Elk Rabobank lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen uitbrengen per deelnemende club. Alleen de leden van de Rabobank mogen stemmen, dus als u een rekening heeft bij de Rabobank, moet u alleen nog even lid worden. Dit is kosteloos. Tot uiterlijk 10 april 2018 kunt u lid worden. Het stemmen is tussen 8 en 28. Hoe meer stemmen Winkel’s Harmonie krijgt, hoe meer we ontvangen voor de clubkas. Dus dat betekent: onderhoud voor de instrumenten, bladmuziek, maar ook leraren betalen voor het lesgeven. We hopen op uw stem!!

Meer informatie over de actie kun je  hier vinden 

Lid worden van de Rabobank kan hier