collage Spring Angelsaa BorderMaker

A.s. zondag is het weer zover: Het tweede concert van Spring Angels.

Een spetterend concert in de Niedorper polder! Het eerste concert was een groot succes. Er komt weer een bonte keus aan liedjes langs. Het wordt weer mooi, ontroerend en soms misschien hilarisch. We hebben dit jaar veel nieuw talent. Er worden mooie nummers gezongen van bijvoorbeeld Emili Sande, Adele, Stef Bos, Volumia, Ed Sheeran, VOF de Kunst, Ramses enz. enz.

Er zal menig traantje worden weggepinkt. Ontroering en ook zeker een lach. En die artiest.... is dat een vrouw of een man? Ook deze keer hebben we weer het genoegen dat er gastmuzikanten mee doen. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper piano. Allemaal intussen oudgedienden! Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook verantwoordelijk voor de styling en de aankleding.

Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh.

Reserveer snel je kaarten!

24 juni:

Inloop 13.30 uur

Start voorstelling 14.00 uur

Toegang 5 euro

Reservering: www.engelenburgh.net

Theater de Engelenburgh

Terdiek 20

1733JE  Nieuwe Niedorp

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23