IMG 0442 BorderMaker

Fuse & Mike Boddé

Klassiek ontmoet Jazz ontmoet Mike Boddé

Over Fuse schreef het Haarlems Dagblad: “Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal”. De groep speelde zich de afgelopen jaren in de kijker met optredens bij o.a. Radio 4, De Wereld Draait Door en is inmiddels vaste ‘huisband’ van het het televisie programma Podium Witteman.

Fuse staat erom bekend de muzikale invloeden van de verschillende leden van de groep bij elkaar te brengen in een unieke mix van klassiek, jazz, pop en improvisatie. In de ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie speelt Fuse hun favoriete muziek, door en voor hen bewerkt en geschreven. Met optredens door het hele land laat Fuse zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal. Enkele recente hoogtepunten zijn optredens op SAIL, de Robeco serie van het Concertgebouw, festival Wonderfeel en een eigen podium op Festival Classique.

Na zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, studeerde Mike Boddé Chinees in Leiden. Tijdens deze studie ontmoette hij Thomas van Luyn en samen met hem ging hij cabaret maken. In 1991 wonnen ze het Groninger Studenten Cabaret Festival en daarna ook het Amsterdams Kleinkunst Festival. Boddé en Van Luyn maakten van 2005 tot 2010 wekelijks een entertainmentquiz, De Mike & Thomas Show. Mike Boddé werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in het Nederlandse televisieprogramma Kopspijkers.

Mike Boddé - piano, melodica, boeken, etc.

Tobias Nijboer – contrabas

Mascha van Nieuwkerk – cello

Adriaan Breunis – altviool

Emma van der Schalie – viool

Julia Philippens – viool

Daniel van Dalen – percussie

Zaterdag 4 februari 2017

Aanvang: 20:30 uur

Kerk open: 19:30 uur

Entree: € 20,00

€ 1,50 per verkochte kaart komt ten goede aan de Stichting Kerkgebouw Aartswoud voor het onderhoud van de kerk.

Voor info en kaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0229-841789

www.jazzkerkaartswoud.nl