IMG 3017 BorderMaker

Jaarvergadering

Afgelopen dinsdag hebben we jaarvergadering gehad, hierin hebben we de notulen over 2016 besproken. We hadden toch wel erg veel gedaan afgelopen jaar. Dit jaar is alweer heel anders, toch wel leuk zo elk jaar heel anders. Ook hadden we het punt van het bestuur; deze keer zijn Judith van der Hulst en Jaap Stolze herkozen. Peter Beers was niet herkiesbaar. Hiervoor is Daphne van Leeuwen is het bestuur gekomen. We heten je allemaal van harte welkom. Het wordt vast wel even vreemd zo zonder Peter, ik weet niet anders dan dat Peter voorzitter was zeg maar. Maar we gaan het samen oplossen, daar twijfel ik niet over! Ook hebben we de geraniums alweer besteld, houd ons goed in de gaten!

Bigband NoPressSure

Daarbij hebben we ook nog een email gekregen van Bigband NoPressSure. Zij organiseren op zondagavond 26 maart een swingende avond in de Lucaskerk. Zij zijn een bigband uit West-Friesland die het geluid van bekende bigbands onder leiding van o.a. Glenn Miller, Duke Ellington en Count Basie uit de jaren dertig en veertig van de 20ste eeuw doet herleven. De opbrengst van deze avond gaat 100% naar KWF voor het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Waar Lucaskerk, Dorpsstraat 177, 1731 RE Winkel

Kaarten € 12,00 per stuk, exclusief consumptie

Tijdstip Aanvang concert is 20.00 uur

Duur 2 uur inclusief pauze

Parkeren Naast de kerk is een ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren Kaarten kunt u bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Team Berggeit en onze missie op www.teamberggeit.jouwweb.nl