IMG 1437aa BorderMaker

Afgelopen week hebben we weer vergadering gehad, de eerste keer zonder Peter Beers. Even wennen, maar het gaat zeker lukken!!

Geraniumactie

We zijn druk bezig om alle activiteiten te bedenken en een goed programma neer te zetten. Maar eerst komt de geranium actie nog. Deze is op 9 mei 2017. Vanaf 18.30 uur komen we langs in Winkel en Lutjewinkel. U kunt de geraniums van te voren bestellen, in week 18 komt er bij de Niedorper een flyer waar u de aantallen en kleur kunt invullen. Zo kunnen we de bestelling klaar zetten, en zo heeft u weer eerder de pracht in uw tuin! We hopen op een goede opkomst!

Stemmen

Het gaat goed met Winkel's Harmonie en leerlingenorkest Toetti. Er wordt veel samengewerkt met de scholen in de omgeving en het aantal leerlingen groeit gestaag. Maar meer leerlingen betekent natuurlijk ook dat er meer muziekinstrumenten nodig zijn. Muziekinstrumenten zijn duur, een goede klarinet of saxofoon kost al gauw € 1.500,= tot € 2.000,= en een nieuwe bas kost zelfs rond de € 10.000,= (!). Veel ouders/kinderen hebben zelf niet de middelen om een muziekinstrument aan te schaffen dus stelt de harmonie deze instrumenten beschikbaar aan haar leerlingen. De voorraad muziekinstrumenten van de harmonie is echter bijna op of de instrumenten zijn zo oud dat er eigenlijk niet meer goed op te spelen is. Met de € 2.500,= die we met deze actie zouden kunnen verdienen zouden we dan ook heel graag 1 nieuwe trompet en 1 nieuwe waldhoorn aanschaffen. Dus stem dus nu op Winkel’s Harmonie via: https://argu.co/m/2218