de eendracht 10-2015-2 Custom

Voorjaarsconcert Harmonie De Eendracht op zaterdagavond 6 mei in de kerk te Kolhorn.

Blues, pop, rock, mars, swing… you name it, we play it! In ons nieuwe programma komen veel stijlen aan bod. We worden al regelmatig verrast door onze jongste aanwinsten: de leerlingen uit Slootdorp en Middenmeer die dit schooljaar pas met lessen begonnen zijn. Om de paar weken spelen ze mee, en hoe verrassend goed klinkt dat!? Een opleidingsorkest in crescendo…

Sinds kort hebben we -HOERA!- zelfs weer een slagwerker die meespeelt in ons opleidingsorkest én nog een slagwerker in opleiding! Hoe rijk kan je zijn als vereniging? Maar toch, rijk is bij ons niet snel rijk genoeg. Hoe meer mensen erbij zijn, hoe leuker het wordt namelijk!

18 mei gaat het orkest naar basisschool Op Avontuur in Kolhorn om daar de leerlingen kennis te laten maken met c.q. enthousiast te maken voor het zelf maken van muziek. Want talent zit overal, de kunst is om het te ontdekken!

6 mei dus, om 20:00 uur in de kerk van Kolhorn is het voorjaarsconcert van De Eendracht. De titel ‘Doe Joe Riemember…?’ doet al vermoeden dat er ‘Gouwe Ouwe’ op het repertoire staan. Onder leiding van dirigent André Elders spelen we van Blues Brothers, tot the Beatles, Mamma Mia, maar ook Roger Cicero, Elvis en Queen. Meeneuriën of uit volle borst meezingen mag uiteraard, is zelfs zeer gewenst! Om 19:30 uur is de koffie klaar en gaan de deuren open voor alle fans, ons trouwe publiek én alle nieuwsgierigen… Toegang € 5,-.

www.eendrachtkolhorn.nl

Foto: Ingezonden