IMG 3017 BorderMaker

Dreamteam

Ons opleidingsorkest wordt een dreamteam, zij organiseren een leuk concert. Ze willen graag een “dreamteam” opzetten. Dat betekent vind je muziek, zingen en dansen leuk?? Geef je dan op bij Winkels Harmonie. We gaan twee keer oefenen met het dansen onder leiding van twee echte instructeurs. Als je nou alleen de tweede keer kan, is dat niet erg. Het oefenen is op 6 juni van 18.45 tot 19.10 en op 13 juni van 18.30 tot 19.15 uur. Het optreden is met de start van de Avondvierdaagse (20 juni), je kan daarna gewoon de Avondvierdaagse lopen. En we doen nog een keer een optreden met het Mini Den Das op zondag 25 juni.

Rabofietssponsortocht

Aanstaande zaterdag gaan onze fietsers weer meedoen met de Rabofietssponsortocht. Het thema dit jaar is vrolijk. Dat past zeker bij ze, ze kunnen een aardige vrolijke noot spelen. We zijn benieuwd naar de foto’s, maar ook krijgen diegene die het vrolijkste verkleed gaan een dubbele opbrengst. Ik denk dat ze daar wel voor gaan. Ook hoop ik dat het net zo mooi weer is als van de week! Veel succes Carola van Dijk, Christiaan Koorn, Ellen en Thijs de Wildt!!

Examen

Christiaan Koorn heeft het druk deze periode. Zijn examens op school doen en dan ook nog theorie examen C doen in Ursem. Veel succes en we weten dat je het kunt. Verder hebben we deze keer geen andere kandidaten.

Onze reiziger

Na de laatste blogs te hebben gelezen van Co Mulder, kunnen we zeggen dat hij eerder naar huis komt. Hij heeft er een week sneller over gedaan. We zijn trots op je, want je doet het toch ook maar weer even. Nu nog even de laatste dagen vertoeven en dan weer lekker naar Winkel!!