collage217 BorderMaker

All Angels – Summerbreeze is de laatste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh.

De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).

Ook dit jaar weer met live muziek en verschillende gastmusici. We zijn heel hard aan het repeteren voor Summerbreeze. De gastmuzikanten zijn nu allemaal bekend. Op bas en gitaar: Wouter Pepping. Drums: Frank Stuurman en op accordeon: Herman Koopman. De sfeer van het concert is geïnspireerd op de Flowerpower tijd!

Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van een lift naar het theater van Hoeve Engelenburgh. Dan kunnen ook mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn van de voorstellingen genieten.

Door technische problemen is er een tijdje storing geweest op de site waar je kaarten kon bestellen en betalen. Veel mensen durfden wegens een veiligheidswaarschuwing geen kaarten te bestellen. De problemen zijn verholpen. We hebben wegens die problemen de kaarten in prijs verlaagd.

Kaarten zijn nu nog slechts 5 euro. Degenen, die al kaarten hebben gekocht voor de oude prijs krijgen bij binnenkomst een consumptiemunt ter compensatie!

30 Juni:

Inloop 19.30 uur

Start voorstelling 20.00 uur

Toegang 5 euro

 

09 juli:

Inloop 13.30 uur

Start voorstelling 14.00 uur

Toegang 5 euro

Tickets online te koop : https://www.engelenburgh.net/kaartverkoop/

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Maar wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Theater de Engelenburgh

Terdiek 20,

1733 JE  Nieuwe Niedorp