GroenLinks

Op vrijdag 22 maart houden wij een openbare fractievergadering, van 14.00 tot 16.00 uur in Het Ideeëntheater, Kreil 6, Barsingerhorn. Denk en praat met ons mee! Iedereen is van harte welkom.

Tijdens het fractieoverleg bespreken we de agenda van de raadsvergadering van donderdag 28 maart, maar iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook! Laat even weten. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen: budgetplafond 2019 Incluzio, kadernota erfgoed (komt er nu eindelijk een verantwoord monumentenbeleid?), verordening burgerinitiatief, verordening individuele studietoeslag participatiewet, Veilig Thuis begroting 2019 en enkele bestemmingsplannen. De raadsagenda en de bijbehorende stukken kun je vinden op de website van de gemeente.

Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie) en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretariaat).

Na de fractievergadering is er een bestuursvergadering, die alleen toegankelijk is voor GroenLinks-leden.

Actuele informatie over onze activiteiten en standpunten - en dus ook ons verkiezingsprogramma! - staat op onze website (hollandskroon.groenlinks.nl), op Facebook (www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon/) en op Twitter (@GLhollandskroon).