IMG 2539aa BorderMaker

Elk jaar reikt VVD Hollands Kroon een aantal taarten uit aan organisaties of personen, die zich inzetten voor de gemeenschap.

Donderdagavond j.l. vond deze uitreiking plaats in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Naast de fractie, waren een aantal kandidaat-raadsleden aanwezig. Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee reikte de taarten uit.

Vanuit onze omgeving mocht Kinderdorp Niedorp een taart in ontvangst nemen, als blijk van waardering voor de manier waarop de organisatie in vier jaar tijd een evenement heeft neergezet dat van grote toegevoegde waarde is voor de kinderen in Nieuwe Niedorp en Winkel. Dit jaar staat de 5e editie van Kinderdorp Niedorp gepland.

Daarnaast gingen er taarten naar;

De Cultuurschuur, als blijk van waardering voor de grote prestatie van deze vrijwilligersorganisatie om een dynamisch en goed draaiend gemeenschapshuis van de grond te krijgen, dat in brede zin voorziet in een behoefte en bestaande commerciële voorzieningen niet ondermijnt.

Breezands Belang, als blijk van waardering voor de manier waarop dit bestuur kritisch, maar constructief de belangen van haar dorpsgenoten beschermt en meedenkt over hoe het dorp verder kan worden verfraaid. 

Edwin Wittink, als blijk van waardering hoe hij met ‘Tent op de Haven’ een voor bezoekers van de Flora en Visserij Dagen een activiteit organiseert, dat de basis van dit grote publieksevenement verder verbreedt. En in een behoefte voorziet voor Wieringers, die een feestje willen vieren.

Op de foto is een deel van de organisatie van Kinderdorp Niedorp te zien, met twee kandidaat-raadsleden uit de voormalige gemeente Niedorp.