IMG 4914 640x480-BorderMaker

Na het drukbezochte verkiezingsdebat in Nieuwe Niedorp verplaatst de verkiezingskaravaan zich naar Wieringen.

De gemeente Hollands Kroon en RTV Noordkop organiseren nog debatten in Den Oever en Wieringerwerf, het grote slotdebat vindt plaats vanuit het gemeentehuis in Anna Paulowna.

Er wordt maandag 10 maart gedebatteerd in het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11a, 1779 BJ in Den Oever .Voorafgaand aan het debat kunnen bezoekers op de verkiezingsmarkt al in gesprek gaan met de lijsttrekkers en informatie van de partijen verzamelen.

Om 20.30 uur start het verkiezingsdebat waarin zal worden gewerkt met uitdagende stellingen. Vragen als: β€œIs de bestuurskracht na de fusie eigenlijk verbetert?” en Moeten de burgers zelf hun plantoenen maar gaan verzorgen?” komen zeker aan de orde. Ook is er gelegenheid voor de kijkers en aanwezigen om vragen door te spelen aan de debatleiding. Kijkers thuis kunnen via email en twitter hun vragen insturen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / @hkkiest)

De debatleiding is alle debatten in handen van Dhr. G.Westerink, voormalig burgemeester van Schagen,. Alle partijen zijn vertegenwoordigd en hun lijsttrekkers zijn aanwezig.

Inwoners van Hollands Kroon zijn bij de debatten van harte welkom.

De live uitzending van RTV Noordkop gaat om 20.15 uur van start op Ziggo kanaal 43 of analoog kanaal S12+. Het debat is omstreeks 21.30 uur afgelopen.