IMG 4914 640x480-BorderMaker

De gemeente Hollands Kroon en RTV Noordkop organiseren een serie van maar liefst vier debatten.

Het einde van deze reeks komt in zicht met het grote slotdebat in het gemeentehuis in MFA “De Ontmoeting” De Verwachting 1 1761 VM Anna Paulowna.

Er wordt maandag 17 maart weer gedebatteerd onder leiding van de heer Gerrit Westerink, voorheen burgemeester van Schagen. Voorafgaand aan het debat kunnen bezoekers op de verkiezingsmarkt al in gesprek gaan met de lijsttrekkers en informatie van de partijen verzamelen.

Om 20.00 uur start het verkiezingsdebat waarin zal worden gewerkt met prikkelende stellingen. In het debat komt aan de orde of alle zwembaden open blijven, wat de gemeente doet om de werkgelegenheid te bevorderen en of mensen met een uitkering straks worden verplicht iets terug te doen voor de samenleving.

Er is gelegenheid voor de luisteraars en kijkers, maar ook voor het aanwezige publiek om vragen door te spelen aan de debatleiding. Men kan via e-mail en Twitter vragen insturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /@hkkiest).

Alle negen partijen en hun lijsttrekkers zijn aanwezig. Inwoners van Hollands Kroon zijn van harte welkom en worden ontvangen met een kop koffie. De gemeente, de politieke partijen en RTV Noordkop hopen dat het u kan helpen om op woensdag 19 maart een afgewogen keuze te maken.

De live TV-uitzending van RTV Noordkop gaat om 19.45 uur van start op Ziggo kanaal 43 of analoog kanaal S12+. De luisteraars van RTV Noordkop vinden de zender op de kabel 89.0 MHz of Ziggo kanaal 783, in de ether 106.6 MHz of via www.rtvnoordkop.nl

Het debat is omstreeks 22.00 uur afgelopen.

Noordkop Televisie zal het debat t/m woensdag 19 maart dagelijks herhalen om 14.00 uur en 19.00 uur. Tevens is het debat op You Tube te zien via tvgemist.rtvnoordkop.nl