IMG 2499 BorderMaker

Ondanks het mooie weer en andere activiteiten, wisten toch veel belangstellenden de achterzaal van café Beentjes te vinden op woensdagavond.

Daar werd het vijfde Politieke Café gehouden. De organisatie was in handen van VVD Hollands Kroon. Op deze avond waren meerdere sprekers aanwezig.

De heer Jerry Kramer, Statenlid en specialist op het gebied van wonen beet het spits af, de avond leek moeizaam op gang te komen, maar toen de eerste stellingen op het scherm te zien waren, werden de rode en groene blaadjes enthousiast in de lucht gestoken en braken er leuke discussies los.

IMG 2498 BorderMaker

Vervolgens kwam Marjolein Jonker aan het woord, ze is projectleider van de Tiny House Movement in Nederland en woont zelf in een Tiny House in Alkmaar.

Hier werd duidelijk, dat dit soort huisjes in de toekomst ook een belangrijk marktaandeel gaan winnen. Het leverde prachtige gesprekken op.

Van Wooncompagnie was ook een afgevaardigde aanwezig, dat maakte het geheel compleet, wat betreft het thema "wonen".

Wethouder Meskers voerde ook nog even het woord en sloot daarmee de avond af.

Na afloop bleef een groot aantal mensen nog napraten over de zeer geslaagde avond, die zeker een vervolg zal krijgen, dan weer op een andere locatie met een ander thema.