foto persbericht open dag Regius College aa BorderMaker

Open Dag Regius College Schagen

Honderden kinderen in de regio, die nu in groep acht van de basisschool zitten, gaan in augustus naar het voortgezet onderwijs.

Een spannende tijd, want: welke school kies je?

Het Regius College Schagen organiseert op vrijdag 1 februari van 15.30 tot 20.30 uur haar jaarlijkse Open Dag.

Tijdens de Open Dag zijn leerlingen uit groep 8 en hun ouders van harte welkom om de schoolgebouwen van binnen te bekijken. Regius College Emmalaan (vmbo BL/KL en praktijkonderwijs), Regius College Oranjelaan (vmbo TL en TL/havo) en Regius College Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn geopend op vrijdag 1 februari.

En hoewel je als brugklasser niet op deze locatie zult beginnen, staan ook de deuren van Regius College Hofstraat Beroepsonderwijs wijd voor je open. Daar kun je de moderne praktijkruimtes van de beroepsgerichte afdelingen van de bovenbouw vmbo bekijken.

Tijdens de Open Dag kun je alvast sfeer proeven bij ons op school. Op de route door de verschillende locaties kom je docenten en leerlingen tegen, die graag uitleg geven en vragen beantwoorden. Er zijn allerlei demonstraties en in veel lokalen kun je ook zelf iets doen, zoals proefjes bij scheikunde en biologie. Dus kom langs op 1 februari en maak kennis met het Regius College!

Voor ouders worden er op 28 januari en 30 januari informatieavonden georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.regiuscollege.nl.

Regius College Schagen, daar moet je zijn!