IMG 2531aa BorderMaker

Vrijdag werd het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de Openbare basisscholen in de voormalige gemeente Niedorp voor de 27e keer gehouden op het sportcomplex van v.v. Winkel.

Omdat er in de afgelopen jaren al vier openbare scholen zijn verdwenen uit de voormalige gemeente Niedorp, gaat het nu nog tussen teams van drie scholen.Er waren tien teams op de been gebracht, die in een complete competitie streden om de hoogtste eer. Met de inzet van de vele scheidsrechters werden de wedstrijden op de juiste manier afgewerkt.

IMG 2516aa BorderMaker

Het toernooi is zevenentwintig jaar geleden ontstaan, toen enkele onderwijzers van verschillende scholen in de omgeving het nieuwe sportevenement gingen organiseren. In het verleden werden de wedstrijden in Schagen gehouden, maar de scholen uit onze regio kwamen nooit aan de beurt om de winnaar te worden, omdat er een te groot niveauverschil was. Nu het toernooi met openbare scholen uit ons eigen gebied wordt gehouden, is de binding van de verschillende scholen een stuk groter geworden.

 IMG 2540aa BorderMaker

De einduitslag:

01 Snip 2
02 Avontuur 1
03 Snip 1
04 Mient 1
05 Avontuur 2
06 Snip 3
07 Mient 2
08 Mient 5
09 Mient 4
10 Mient 3
IMG 2556aa BorderMaker