20180414 181004 BorderMaker

“Kom en beleef een fantastische week, sport, spel en vooral heel veel plezier”

Wij, de crew van Happy Kids Sport & Spel kamp, zijn hard aan het werk om een onvergetelijke week te organiseren. Van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018 zal het Sport & Spel kamp plaatsvinden op en rondom het tennispark van TC Winkel, voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Sport, spel, samenwerken en vooral heel veel plezier maken, dat is waar het Happy Kids Sport & Spel kamp voor staat.

Het Sport & Spel kamp is in de eerste week van de zomervakantie. Kinderen kunnen tussen 08.15 uur en 08.30 uur gebracht worden en tussen 17.00 en 17.15 uur weer opgehaald worden.

Happy Kids is gericht op spel, fairplay en vooral plezier. Het kamp biedt een gevarieerd programma met inspanning en ontspanning, waardoor de kinderen zich geen moment zullen vervelen. De kinderen maken kennis met onder andere de volgende sporten (individueel en teamverband); tennis, hockey, (paaltjes)voetbal, frisbee etc. Daarnaast worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd zoals olympische waterspelen, speurtocht etc. Elke dag sluiten we af met een film.

De prijs voor Happy Kids Sport & Spel kamp bedraagt €180,- per kind voor 5 dagen sport, spel en plezier inclusief t-shirt, groepsfoto, lunch, (gezonde) tussendoortjes en drinken.

Happy Kids Sport & Spel kamp 2018

Wanneer Van maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli

Waar Tennisclub Winkel (Hartweg 39, Winkel)

Tijd Kinderen kunnen dagelijks tussen 08.15 uur en 08.30 uur worden gebracht en tussen 17.00 en 17.15 uur weer worden opgehaald.

Leeftijd 6 t/m 12 jaar

Prijs € 180,- per kind voor 5 dagen. Minder dagen is mogelijk. Dagtarief € 39,50 (minimaal 2 dagen deelname).

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website: www.tennistrainingnienke.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook, Happy Kids Sport & Spel kamp & Instagram, Happy Kids Kamp

Wij hebben er zijn zin in!

Nienke, Christa & Manon, Crew van het Happy Kids Sport & Spel kamp.

Foto: Ingezonden