IMG 2086aa BorderMaker

Afgelopen zaterdag speelde golfvereniging Regthuys zijn 4 All Seasonswedstrijd.

In alle seizoenen wordt een wedstrijd gespeeld en de 3 best gespeelde wedstrijden doen mee voor de Overall prijs. In de strokeplay categorie zonder handicap verrekening werd Christian Rens overtuigend winnaar met 225 slagen in totaal. Hij werd de voor de 5e keer achter elkaar de winnaar van deze mooie beker.

Tweede werd Martinus de Haan met 241 en Ted Boots 3e met 245 slagen. Voor de dagprijzen hadden Marco Visser en Gregory Bolten ieder 79 slagen en 3e werd Nanco Eelman 81 slagen. De longest stond op hole 5 van de dijklus en werd geslagen door Pauline Gallenkamp en Freek Poldervaart.

De neary op hole 7 van de dijklus was voor Helen Taylor en Koos van Dijk. In de categorie handicap 20.9 tot 36 werd stableford gespeeld en werd Leo Munsterman de Overallwinnaar met 99 st.f.punten, Marcia Bosch 2de met 95 en Ge Dunnebier 3e met 94 stf.punten.

In deze groep was Leo Munsterman ook de beste speler van de dag met 33 stf.punten, Corrie Tukker en Han Fenijn hadden ook 33 punten en werden 2e en 3de. Hier stond de longest op hole 9 van de tulpenlus en werd geslagen door Wilma Raijmakers en Gerard Blokker.

De neary op hole 8 van de tulpenlus was voor Corrie Tukker en Cor van der Zon.

Het was een gezellige nazit met paasbrood en een drankje tijdens de prijsuitreiking.