IMG 2585 BorderMaker

‘Maak Kennis Met Tennis’ bij TC Winkel is een mooie actie van Nienke Berkhout, onze tennislerares, in samenwerking met onze tennisclub.

Voor de volwassenen biedt Nienke een interessant pakket aan, 5 lessen van een uur (50 minuten lestijd) voor € 45,- maximaal 6 personen in een groep*. *De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Deze actie loopt van 9 juni t/m 29 september 2018 (m.u.v. schoolvakanties, feestdagen en andere evenementen die op de vereniging plaatsvinden) en de lessen zullen gegeven worden op de zaterdagochtend vanaf 08.30 uur. Ons prachtige park beschikt over 4 gravelbanen, waarop vrijwel altijd getennist kan worden. Wil je naast het volgen van de lessen ook zelf lekker tennissen zo vaak en wanneer je maar wilt, dan kun je voor 40 euro extra een lidmaatschap nemen. (Lidmaatschap vanaf 1 juni – 1 oktober, tarief is alleen eerste jaar geldig.

Maak Kennis Met Tennis is geschikt voor iedereen die nog nooit getennist heeft. We behandelen bijvoorbeeld de slagen, de puntentelling en de omgangsvorm op de baan. Per les worden beperkt deelnemers geplaatst, zodat het leerzaam en intensief blijft. Hierdoor blijft voldoende ruimte over voor persoonlijke aandacht.

Deelname aan Maak Kennis Met Tennis verplicht de deelnemers na afloop overigens niet automatisch lid te moeten worden van TC Winkel. Wat niet mag is twee keer deelnemen aan Maak Kennis Met Tennis. Dat is overigens ook niet interessant, omdat er dan geen uitdaging meer ligt.

Heb je vragen, opmerkingen of interesse? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

cid ii jhn46kqv1 1639b7ecedc08038 BorderMaker