27973358 154815725238332 6208990322014358451 n

We zijn het beach seizoen goed gestart.

Met de trainingen treffen we het enorm met het weer en ook op de toernooien is het echt “Beach” weer.

Op 11 en 12 mei zijn we met C1, B1 en A1 in Apeldoorn bij Achilles geweest. Een leuke locatie, mooi weer en goede resultaten. Met Pinksteren is ook C2 daar in actie gekomen. Vol enthousiasme gingen ze op weg naar hun eerste toernooi. Onervaren maar met goede zin wonnen ze alle wedstrijden en werden eerste! Een fantastische prestatie!

Afgelopen weekend kwamen vele VZV teams in actie bij Unitas in Rolde. Vrijdagavond was het de beurt aan D1. Ook voor hun het eerste beach toernooi. En wat hebben ze dat goed gedaan! Twee poule wedstrijden en de halve finale tegen ZAP gewonnen en uiteindelijk de finale tegen Voorwaarts verloren. Met een dik verdiende tweede plaats werden de eerste punten behaald! Zaterdag kwam C1 in actie en zondag de Heren, Dames, A1 en B1. De bekers werden door C1 en B1 meegenomen, A1 werd tweede.

D1 viert hun tweede plaats bij Unitas in Rolde

Dit weekend zullen de meeste teams richting Twello rijden om daar bij Voorwaarts te spelen. Zaterdag 2 juni: C1 en B1 Zondag 3 juni: A1 en Dames Allemaal weer veel plezier en succes!

Clinics

De interesse in de clinics in enorm. Vele buurtverenigingen hebben inmiddels een clinic gehad en het is prachtig om te zien hoe veel plezier er aan wordt beleefd. Natuurlijk kunnen verenigingen zich nog steeds opgeven voor clinics, alle leeftijden zijn welkom. Voor informatie kunt u contact opnemen met Sven Klesser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Training oranje U18

Woensdagavond 6 juni a.s. komt het oranje U18 naar ’t Veld voor een training. Menig VZV speelster zit in deze selectie. Kom gerust een kijkje nemen. VZV Beach Toernooi zaterdag 9 en zondag 10 juni a.s. De voorbereidingen zijn in volle gang en het programma is klaar. De B, C en D jeugd spelen op zaterdag en op zondag de Heren, Dames en A’s.

U kunt het programma vinden op de website van Maedilon VZV en ook op onze facebook pagina. Iedereen is van harte uitgenodigd en welkom op ons sportpark!

Meer informatie kunt u vinden op de website van Maedilon VZV en op onze eigen facebook pagina.

Sportieve groeten van de Beachcommissie,

Sven Klesser, Rick de Vries, Annaly Buter, Patricia Bakker en Carola Wijnker

Binnenkort zullen wij aandacht schenken aan de Sponsors die dit evenement mogelijk maken.