IMG 5900aa BorderMaker

Ondanks de enorme inzet van het eerste Dameselftal van voetbalvereniging Winkel en de steun van het ruimschoots aanwezige publiek, lukte het zondagmiddag niet om een stap verder te komen richting de 1e klasse.

In de nacompetitie trof het eerste Dameselftal van WInkel het tweede dameselftal van Bavel. In de beginperiode leek het gelijk op te gaan, maar toen Bavel twee keer scoorde voor rust, begon het beeld zich langzaam af te tekenen.

IMG 5868aa BorderMaker

Na rust mocht Winkel nog een keer scoren, maar aan het einde van de 2 x 45 minuten had Bavel de stand voor zichzelf al op zeven doelpunten gezet. Eindstand 1 - 7. Toch kunnen de dames en het begeleidende team van Winkel trots zijn op wat ze dit seizoen hebben bereikt.