20180620 211727 BorderMaker

De druk bij de deelnemers en het organiserend comité loopt langzaamaan op.

Nog een week en dan zal het startschot gegeven voor de triathlon van Nieuwe Niedorp. Zoals gebruikelijk publiceren we deze week dan ook altijd de laatste huishoudelijke mededelingen.

De Dorpsstraat wordt om 18.00 uur afgesloten voor het autoverkeer. Houd hier rekening mee als u nog in of uit het dorp moet. De buitenwegen zullen vanaf 19.15 uur worden afgesloten voor het verkeer. De wegen zullen weer vrijgegeven worden als de laatste deelnemer gepasseerd is. Voor het buitengebied zal dit rond 20.45 uur zijn en op de Dorpsstraat rond 22.00 uur. Bewoners van de Dorpsstraat, Westerweg, Zaagmolenstraat, Dr. De Boerstraat, Kostverlorenstraat en de Zwagermanstraat kunnen dus tijdelijk niet met de auto bij hun woning komen of de wijk verlaten. Het triathloncomité adviseert om hier rekening mee te houden en de auto dan buiten de wijk te parkeren.

Dit jaar is er voor het eerst een aparte startserie voor de dames en de junioren. Deze gaat om 19.20 uur van start, zorg er daarom voor dat je op tijd in de wisselzone aanwezig bent. Na 19.15 uur worden er geen deelnemers meer toegelaten.

Onder leiding van Robin Stammes heeft een grote groep deelnemers dit jaar weer zwemtraining gevolgd. Traditiegetrouw wordt er op de zondagmorgen voor de triathlon een openwatertraining gehouden. Om 10.00 uur zal er gestart worden bij het clubgebouw van IJs en Volksvermaak. Deze 130-jarige vereniging zal om 9.30 uur de koffie klaar hebben voor de deelnemers.

Op zondag zal ook de deelnemersinformatie naar alle deelnemers worden verstuurd. Lees deze zorgvuldig! Hierbij zullen ook de definitieve startlijsten gedaan worden. Deze startlijsten zijn rond die tijd ook op internet te vinden op www.triathlonniedorp.nl maar ook bij PeWi.

Tot slot wil het triathloncomité alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die op wat voor wijze het ook mogelijk maakt om dit prachtige evenement te organiseren van harte bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Tot woensdagavond 4 juli!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp